DESPRE NOI

«Tartcomvin» SRL - întreprindere specializată pentru producția primară de vin, infiintata in anul 2004. Producție este situată în zona de sud a Republicii Moldova, în satul raionul Cantemir Tartaul, stabilit pe baza de vinificatie tartaulskogo, a cărei dată de fondator - 1977 ani.

Capacități «Tartcomvin» - până la 10 mii de tone de prelucrare a strugurilor. În prezent, fabrica reciclează 2-3 mii de tone de materie primă pe sezon.

Instalația este dotată cu echipamente moderne, permițând produselor vitivinicole, calitatea care corespunde cerințelor și standardelor internaționale pentru acest tip de produs.

În vinificație, la fel ca în artă, este nevoie de mai multe componente: creativitate, căutarea constantă pentru noi soluții și experimente îndrăznețe. Și este nevoie de personal calificat, echipamente moderne, tehnologii avansate și, desigur, materiale de vin de înaltă calitate.

Intreprindere «Tartcomvin» produce anual de 3 milioane de tone de vin în stoc.

  • Vinuri, roșu sec obișnuit;
  • Vinuri albe uscate obișnuite;
  • Cu toate acestea vinurile sunt roz uscate obișnuite;
  • Materiale de construcții de struguri de vin rosu de desert «Cahor» (Pastorală);
  • Shampanmaterial;
  • Programată pentru eliberarea vinurilor îmbuteliate sub «CRAMELE NOVAK» marca.

Un rol imens în producția de produse de înaltă calitate, specialiști calificați joacă. Personalul echipei «Tartcomvin» este format din vinificatori profesioniști, dintre care mulți au lucrat în industria vinului cel puțin 20 de ani.

«Tartcomvin» SRL - student și câștigător a numeroase concursuri, expoziții și festivaluri de producție de vin în Republica Moldova, cât și în străinătate.

Vin de calitate al firmei «Tartcomvin» apreciate în țările CSI și Uniunea Europeană, în cazul în care societatea anual exporturile fabricate produse.